Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 01. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség.

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség. Hiszen szűkebb környezetünkből kilépve tenni kell azért, hogy a városrész, ahol élünk szintén gondozottabbá, élhetőbbé váljon.

Május 2-án 9 órára szeretettel várják a Kossuthvárosi Játszótér és annak környékének rendbetételére vállalkozó fiatalokat és időseket egyaránt. Aki valóban tenni akar azért, hogy környezete még szebb legyen és jó társaságban, aktívan, egy jó ügy érdekében szeretné eltölteni a szombatját (vagy csak pár órát a napból), az minenképpen tartson a képviselő úrral.

A tavalyi évben is nagy sikerrel zárult a program, sok lelkes környékbeli szorgoskodott azon, hogy szép legyen ez a városrész. Egy nap leforgása alatt, a hangyaszorgalmú, segítőkész emberek keze által szinte újjászületett a Kossuthvárosi Játszópark.

(Képünk 2014-ben készült, mikor szintén Horváth Tamás képviselő úr kezdeményezésére sokan sarlót, gereblyét, fűnyírőt ragadtak, hogy segíthessenek a park tavaszi nagytakarítási munkáiban.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: