Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. December 07. 16:53, péntek | Bulvár
Forrás: Filantropikum

NASA figyelmeztetés: Vigyázni kell december 21-én!

NASA figyelmeztetés: Vigyázni kell december 21-én!

Az amerikai űrügynökség igazi veszélyre hívja fel a közönség figyelmét. A “világvége” napja ugyanis valós veszélyeket hordoz magában, főképp a gyerekekre, idősekre és depressziósokra vonatkozóan.

David Morrison, a NASA felsőbb vezetőségének tagja, felhívja mindenki figyelmét arra, hogy bár a “világvége” fantáziaelmélet nem támaszkodik semmilyen valós bizonyítékra, az mégis komoly következményekkel jár, hogy a bolygóállás ezen a dátumon egy ritka formációt alkot, amely hatással lehet az érzékenyebb emberek lelkiállapotára, valamint a már életben lévő pletykák is komoly társadalmi problémákat is okozhatnak.

A múlt szerdán lezajlott konferencia keretein belül a NASA vezetősége beismerte, hogy tömérdek mennyiségű levelet kapnak (és kaptak) olyan felszólalásokkal, miszerint egyes emberek már jóideje nem tudnak aludni az esetleges december 21-el járó következmények miatt, míg mások egyenesen öngyilkosságra adták, avagy adnák a fejüket félelmükben.

Morrison szerint a világvégével kapcsolatos pletykák sajnálatos módon egy lehetetlen helyzetet teremtettek, mintegy önmagát beteljesítő jóslatként viselkednek, melyek még az ESEMÉNY előtt bekövetkező tetteket válthatnak ki. Míg egyesek számára ez a történet csak egy vicc, egy mese, úgy mások számára misztérium, és megintcsak mások számára egy rendkívüli félelmet kiváltó dátum – és ők az igazán érintettek.

Az ügynökség keretein belül létrehoztak egy, a fölösleges pletykákat és híreszteléseket eloszlató, speciális weboldalt is, ahonnan bátran informálódhat mindenki, akinek kétségei vannak, vagy támadnak ezzel a nappal kapcsolatban. A cél az érzékenyebb emberek lelki és mentális állapotának a stabilizálása, amely elmondásuk szerint komoly következményekkel járhat, ha nem foglalkoznak vele időben.

Az olyan pletykák, amik a Nibiru bolygóról és annak pusztító erejéről szólnak, illetve amely létezéséről Zecharia Sitchin is rengeteg bizonyítékot talált több ezer lefordított sumér agyagtáblán, a NASA tudósai szerint vagy teljesen félreértelmezett adatok, vagy nem erre a dátumra értendők, ugyanis a jelenlegi kutatások szerint ilyen bolygó nem létezik – és főleg hogy nem lesz látható december 21-én, bármennyire is ezt híresztelik a rossznyelvek.

Más pletykák szerint ebben az időben fogunk egy magasabb mentális szintre lépni, tömegestől, avagy olyan szóbeszédet is rögzítettek már, ami szerint ezen a napon egy fekete lyuk vonzáskörébe csúszik a Föld, és megkezdődik a visszaszámlálás. Ezen pletykákat is hangosan cáfolja a NASA, ugyanis fekete lyukak létezéséről egyáltalán nem tudnak a közelben a kutatók, és a magasabb létezi szintről egyáltalán nyilatkozni sem szándékoznak. Az egyetlen elismerhető különlegessége 2012. december 21-ikének a rendkívül ritkának számító bolygó-együttállás, amely következményeit nem tudják meghatározni, de egész biztosan nem lesz semmilyen apokaliptikus pusztítás.

Mindezen pletykák semmilyen valós alapra nem támaszkodnak, és legrosszabb tulajdonságuk, hogy a depresszív emberek lelkiállapotát felzaklatják, táplálják a félelmet. Ez a legrosszabb hatása a “2012-es jelenségnek”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.