Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2016. December 05. 07:58, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Nagyon megy a Vaiana mozikban

Nagyon megy a Vaiana mozikban

A bemutatása utáni második héten is a Vaiana című Disney-animáció nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét 28,4 millió dolláros jegyárbevétellel (8,3 milliárd forint), így a múlt hetivel együtt már 119,9 milliót keresett

- írta a Variety.com. A hálaadásnap utáni hétvége általában nem hoz nagy tolongást az amerikai mozikban, a Vaianának, az ősi Indonéziában játszódó családi animációnak nem is volt erős vetélytársa.


Az egyetlen jelentősebb bemutató A démon arca volt, mely azonban erősen elmaradt a várt 4-5 millió dolláros nyitó hétvégi eredménytől, csak 2,6 millió értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A horror főszereplője egy tudós - Aaron Eckhart alakítja -, aki behatol egy 11 éves kisfiú tudatába, hogy megszabadítsa az őt megszállva tartó, hatalmas erejű démontól. A film produkciós költségei 5 millióra rúgtak, 1700 filmszínház vetítette a hétvégén.

Még szerényebb eredmény hozott a másik debütáló alkotás, a Freestyle Releasing Believe című karácsonyi drámája, 639 filmszínházban 602 ezer dollárrért vettek rá jegyet.

A toplista második helyét megtartotta a Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter-univerzum világából született fantáziafilm, mely most 18,5 milliót hozott, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 183,5 millió dollárra nőtt.

A Paramount Érkezés című sci-fije a harmadik helyet szerezte meg 7,3 millió dollárral, ezzel eddig 73,1 milliót keresett. Ugyancsak Paramonut-film, a a Szövetségesek című második világháborús románc foglalja el a toplista negyedik helyét, a hétvégén 7 milliót adott eddigi 28,9 milliós bevételéhez.

A Marvel Doktor Strange című képregénymozija is bekerült az első ötbe, 6,5 millió dollárral hizlalta 215,3 milliósra az észak-amerikai bevételét.

Címkék: film, mozi, vaiana

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 11:51, hétfő | Bulvár

Öngyilkossági gondolatairól számolt be Meghan Markle

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.