Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2017. Január 16. 07:30, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Nagyon megy a mozikban az A számolás joga

Nagyon megy a mozikban az A számolás joga

A számolás joga című dráma érdekelte a legjobban az észak-amerikai mozinézőket a hétvégén, 20,5 millió dollárért (5.9 milliárd forintért) váltottak rá jegyet Észak-Amerikában - olvasható a Variety.com összeállításában.

A Fox 2000 és a Chernin Entertainment filmje, A számolás joga az űrkutatás kezdeti időszakában játszódó film, melyet egy szűkebb körű vetítés után széles körben is forgalmazni kezdtek a múlt héten. A film három fekete bőrű matamatikusnő életrajzi drámája, a főhősöket Taraji P. Henson, Octavia Spencer és Janelle Monáe játssza.

A matematikusnők erős vetélytársat utasítottak maguk mögé, A kaliforniai álom című musicalt, mely - miután tarolt a Golden Globe-díjátadón - 14,5 millió dollárt sepert be a hétvégén. A hétfői ünnepnap becsült bevételével együtt 17,5 millió dollárra rúghat a hosszú hétvége eredménye, ezzel együtt Észak-Amerikában már több mint 77 milliót kereshet a hollywoodi szerelmes sztárjelöltekről szóló zenés románc.

A mozis toplista harmadik helyezettje az STX The Bye Bye Man című horrorja, erre 13,4 millió dollárért váltottak belépőt. Az eredmény meghaladta az STX várakozásait, 10 millióra tették a hétvégi eredményt.

A negyedik helyre befutott a Patriot's Day, mely a bostoni maraton elleni bombamerénylet történetét dolgozza fel, s 12 millió dollárt hozott eddig a hétvégén.

Az ötödik helyet elfoglaló Monster Trucks című kalandfilm debütálása egyértelmű kudarc: a 125 milliós költségvetésű mozi 10,5 milliós nyitó hétvégi bevételét katasztrofálisnak ítélték a szakértők.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 11:51, hétfő | Bulvár

Öngyilkossági gondolatairól számolt be Meghan Markle

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.