Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 18. 11:20, vasárnap | Helyi sport
Forrás: khtk.gportal.hu

Nagyarányú győzelem a sereghajtó ellen

Nagyarányú győzelem a sereghajtó ellen

A megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójában az Akasztó FC vendégeskedett a KHTK „otthonában”.

Sajnos csapatunk ideiglenes otthona a soltvadkerti műfüves pálya volt, a Honvéd pálya talajának felújítása miatt.

Kiskunfélegyházi HTK – ÁGI NEKTÁR Akasztó FC 6 – 0 (2-0)

Soltvadkert, 50 néző.

Vezette: Vörös Gábor (Juhász Nándor, Kolozsvári Norbert)

KHTK: Tóth P. (Oroszi 45.) – Golovics, Sándor, Valkai, Tóth I. - Palásti (Némedi 69.), Ábel, Polgár Sz.(Mizsei A. 61.), Szabó A. (Vojtovics Á.), Szabó T. (Mizsei F. 61.), Zs. Juhász. I. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás

Akasztó: Németh – Bende, Megyes, Palla, Bányai, Bódi (Vida 60.), Makó, Tratter, Kósa, Bíber J., Bíber T. (Kovács 55.) Vezetőedző: Agócs Zoltán

Gólszerzők: Zs. Juhász (42., 68.), Mizsei F.(88.), Szabó T.(10.), Ábel (47.), Valkai (64.)

Jók: egész csapat illetve Németh, Kósa

Már a mérkőzés elején támadólag lépett fel a hazai csapat, hiszen Zs. Juhász közeli lövését védte Németh kapus. A 10. percben Polgár szerzett labdát a félpályánál, aki Zs. Juhásznak passzolt, akit már csak a büntető területen belül bírtak csak megállítani szabálytalanul, 11-es! A büntetőt Szabó Tamás higgadtan értékesítette. 1-0 A gólt követő percekben Német bravúrjai kellettek, hiszen előbb Ábel lövését védte, majd Valkai közeli fejesét hárított bravúrral. A 42. percben Palásti passzolt Zs. Juhásznak, aki lefordult védőjéről és 16 méterről laposan lőtt a jobb alsó sarokba. 2-0

Jól kezdődött a második félidő, hiszen már a 47. percben Ábel Zsolt bal oldali lövése talált utat a kapuba. 3-0 A 60. percben került először lövőhelyzetbe a vendégcsapat, de Kósa lövését védte bravúrral Oroszi. 61. percben hármas cserét hajtott végre Kádár-Némedi edzőpáros. A 64. percben Palástit állították meg szabálytalanul a kaputól 17 méterre. A szabadrúgást Valkai Tamás értékesítette. 4-0 A 68. percben Mizsei Adrián jobb oldali beadására Zs. Juhász István érkezett és 6 méterről a léc alá bólintott. 5-0 A mérkőzés végén még Mizsei Ferenc volt eredményes fejjel Némedi Norbert beadását követően.

A mai mérkőzésen a minőségi játékot a KHTK csapata nyújtotta, végig koncentráltak voltak, sok helyzetet kidolgoztak és hat alkalommal betaláltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.