Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 10. 10:41, péntek | Helyi
Forrás: PR cikk

Nagy visszatérők a sportban

Nagy visszatérők a sportban

A 14-szeres olasz válogatott Pablo Daniel Osvaldo 33 évesen úgy döntött, hogy visszatér a futballpályára, egyéves szerződést írt alá az argentin Banfield csapatánál.

A játékos 2016-ban döntött úgy, hogy szögre akasztja a stoplist, és inkább a zenéléssel foglalkozik hivatásszerűen. A labdarúgó esete kicsit sem mondható kivételesnek, előfordul, hogy egy sportoló nem tud elszakadni szeretett sportágától. Nézzünk pár példát a nagy visszatérőkre.

Brett Favre

A Green Bay Packers legendás irányítója többször is úgy döntött, hogy ott hagyja az NFL-t, de végül mindig visszahúzta a szíve a pályára. Favre 1992-től 2007-ig irányította a sajtfejűeket, ezalatt 3-szor nyert MVP címet a Bet365 alternatív link információi alapján, és a Super Bowl győzelem is összejött a számára. Favre karrierje során többször is kijelentette, hogy befejezi a pályafutását, de végül mindig meggondolta magát. 2008-ban azt is kijelentette, hogy a szeretett csapatából a Green Bay Packersből fog visszavonulni, de végül nem így lett. Ezután még két NFL csapatban is megfordult a játékos, 2008-ban a New York Jetshez került, ahol nem lépett pályára egyszer sem. De ez még mindig nem a vége volt a karrierjének, hiszen a következő szezont a sajtfejűek csoport riválisánál a Minnesota Vikingsnél kezdte. Favre végül 2 Minnesotában eltöltött szezon után fejezte be az aktív pályafutását.


Raymond van Barneveld

Barney egy Van Gerwen ellen csúnyány elveszített Premier League találkozó után döntött úgy, hogy otthagyja a profi darts világát. Az ötszörös világbajnoknak nem kellett sok idő, hogy megbánja a tettét, és nem sokkal később, úgy döntött folytatja a szezont. A holland játékos végül úgy döntött, hogy a 2019-es PDC világbajnokság lesz az utolsó versenye az Unibet sportfogadás információi alapján, amelyre sikerült is kvalifikálnia magát. Barney világbajnoksága azonban nem tartott sokáig, már az első körben kikapott Darin Youngtól, így a holland legendának nem sok idő jutott karrierje utolsó versenyén.


Floyd Mayweather

Mayweather is abba a kategóriába tartozik, akik többször is úgy döntöttek, hogy abbahagyják a profi sportkarrierjüket. Az amerikai ökölvívó először a 2006-ban Oscar De La Hoya ellen megnyert összecsapás után döntött úgy, hogy befejezi a pályafutását, pedig ekkor még csak 29 éves volt. Természetesen nem is így történt, az év végén már újra a ringben láthattuk a bokszolót, de ekkor Rick Hatton kiütése után újra bejelentette a visszavonulását, ekkor két évig tartott a bokszmentes időszak. De Mayweather ismét visszatért, és ezúttal 6 éven keresztül eszébe sem jutott a visszavonulás, 2015-ben Manny Pacquiao ellen megszerezte karrierje 48.ik győzelmét is. Végül egy gálameccsen kiütötte a UFC sztárját Connor McGregort is, ezután 50-0-os mérleggel újra úgy döntött, hogy szögre akasztja a kesztyűt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.