Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 15. 22:43, péntek | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Nagy gondot fordítanak az utánpótlás képzésre

Nagy gondot fordítanak az utánpótlás képzésre

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a KHTK utánpótlás csapatai a Félegyházi Térségi Sportiskolához kerültek. Minden korosztályban megvannak a csapatok, felkészült edzők irányításával folyik a munka.

Gerecs Attilát az U-11-es csapat edzőjét kértük fel, hogy értékelje a csapat tevékenységét, eredményeit az őszi szezon után.

Az ősz folyamán hogyan szerepelt a csapat, mennyire vagy elégedett az eredményekkel?

- A 2005 és 2006-os korosztállyal két sorozatban szerepeltünk az őszi szezonban.
A Bozsik programban meggyőző fölénnyel vettük a fordulókat. Kölyökligában a 2006-os korosztály a 15., míg a 2005-ös korosztály a 10. helyen zárta az őszi szezont. Nem vagyok csalódott a helyezéseket illetően, mivel szoros mérkőzéseket játszottunk az NB-I, NB-II, NB-III, valamint Akadémiák csapataival (Ferencváros, Újpest, Honvéd, Vasas, MTK, KTE és még sorolhatnám).

A téli időjárás miatt milyen programok vártak a csapatra?

- A téli időszakban a két korosztály futsal bajnokságban vesz részt. Az első fordulót követően a 2005-ös korosztály a második, a 2006-os születésűek a negyedik helyen zárták a fordulót. Decemberben a Gloriett SE meghívására teremtornán vettünk végzett. A 2005-ös korosztály a második, míg a 2006-os korosztály a negyedik helyen végzett.

Lehet látni a gyerekeknél, hogy szeretik ezt a csodálatos játékot?

- Két hónapja kezdtük el a Coerver edzésprogramot a gyerekeknél.
Ez egy más edzés szemlélet, amit a játékosok nagyon megkedveltek. Már látható, hogy több gyerek mennyivel ügyesebben bánik a labdával ennek a módszernek a segítségével. Tavasszal bízom a további fejlődésben.

Varga F.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.