Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Január 16. 14:10, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Most ünnepelte a születésnapját az X-Faktor mentora, akinek energikusságát sok korabeli férfi elirigyelhetné. Mit tesz azért Feró, hogy fitten tartsa magát?

Ugyan januárban szívinfarktus gyanúval szállították kórházba, de hamar kiderült, hogy csupán egy makacs influenzáról van szó. A nemzet csótánya pont azért is ijedt meg a tünetektől, mert egyáltalán nem az a típus, akit olyan könnyen le lehet teríteni. Hiába töltötte be a hatvanhatot, ő csupán negyvenötnek érzi magát, aki tele van energiával. "Van jó néhány olyan praktika, amik segítenek abban, hogy bírjam a tempót. Ébredés után például végigcsinálok egy olyan mozdulatsort, ami segít bemelegíteni az ízületeket, és helyre rakja a derekamat. - árulta el egy korábbi interjúban - Emellett nagyon szeretek sportolni. Húsz éve nagy szenvedélyem a síelés, és minden télen legalább háromszor elmegyünk valahova a családdal. Jó időben pedig elindul a fociszezon, és hetente kétszer összefutunk a barátokkal egy meccsre." De persze mesélt arról is, hogy fontosnak tartja a hajtást, hogy hiába van már közel a hetvenhez, akkor is törekedni kell az álmok megvalósítására. "Soha nem kímélem magam az élet egyetlen területén sem, mert tudom, hogy akkor végem lenne!"

Címkék: nagy feró, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.