Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 16. 14:10, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Most ünnepelte a születésnapját az X-Faktor mentora, akinek energikusságát sok korabeli férfi elirigyelhetné. Mit tesz azért Feró, hogy fitten tartsa magát?

Ugyan januárban szívinfarktus gyanúval szállították kórházba, de hamar kiderült, hogy csupán egy makacs influenzáról van szó. A nemzet csótánya pont azért is ijedt meg a tünetektől, mert egyáltalán nem az a típus, akit olyan könnyen le lehet teríteni. Hiába töltötte be a hatvanhatot, ő csupán negyvenötnek érzi magát, aki tele van energiával. "Van jó néhány olyan praktika, amik segítenek abban, hogy bírjam a tempót. Ébredés után például végigcsinálok egy olyan mozdulatsort, ami segít bemelegíteni az ízületeket, és helyre rakja a derekamat. - árulta el egy korábbi interjúban - Emellett nagyon szeretek sportolni. Húsz éve nagy szenvedélyem a síelés, és minden télen legalább háromszor elmegyünk valahova a családdal. Jó időben pedig elindul a fociszezon, és hetente kétszer összefutunk a barátokkal egy meccsre." De persze mesélt arról is, hogy fontosnak tartja a hajtást, hogy hiába van már közel a hetvenhez, akkor is törekedni kell az álmok megvalósítására. "Soha nem kímélem magam az élet egyetlen területén sem, mert tudom, hogy akkor végem lenne!"

Címkék: nagy feró, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára