Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Müller Attilát észhez térítette a tűz

Müller Attilát észhez térítette a tűz

Müller Attila az áprilisi lakástűz óta új életet kezdett.

Az After X műsorvezetője a "buli az egész világ" elvét vallotta egészen tavaszig, amikor is a figyelmetlensége miatt egy pillanat alatt szinte porrá égett a ház, ahol élt.

- Az a tűz egy kicsit talán észhez térített. Nem azt mondom, hogy rossz úton jártam, de mintha szükségem lett volna arra, hogy mindent tiszta lappal kezdhessek. Akkor és ott választhattam, hogy vagy belerokkanok és összezuhanok, ami akkor egy pillanatra meg is fordult a fejemben, vagy pedig felállok, megrázom magam, és százszor erősebb leszek. Az utóbbi mellett döntöttem, és azóta egészen más értékrend szerint élem az életem - mondta a hot! magazinnak Müller Attila.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.