Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Április 26. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Mulatság postások módjára

Mulatság postások módjára

Április 25-én (szombaton) tartották az immáron hagyományosnak számító postások mulatságát, ami a szokásokhoz hűen remek hangulatban zajlott.

Április 25-én (szombaton) tartották az immáron hagyományosnak számító postások mulatságát, ami a szokásokhoz hűen remek hangulatban zajlott.

Minden évben, a jó idő beálltával kerti partival ünnepelnek postásaink és a postai dolgozók. Idén egy bowling klub szolgált színhelyéül a jeles eseménynek. A 25 kg marhalábszárból készült pörköltre akadt bőven jelentkező, hiszen 71 személy jelenlétére számítottak az előzetes szervezés folytán. Már a késő délelőtti órákban megkezdődött az ízletes marhapörkölt főzése hatalmas bográcsban, melyet Csányi József postai kézbesítő vállalt magára, mint utóbb kiderült tette ezt nagyon helyesen, mert mennyei ételt varázsolt az alapanyagokból. A krumplipucolás, csakúgy mint a terítés közös erőbedobással történt. A hivatalban már megszokott, összehangolt munkával gördülékenyen ment minden, az összekovácsolódott csapat a kikapcsolódásban is egymásra talált és a jól megérdemelt, önfeledt szórakozás közepette feledésbe merült a hétköznapi taposómalom.

A rendezvény kiemelkedő fénypontja a Kiskunfélegyházi I. Posta vezetőjének Bicskeiné Csányi Mária felköszöntése volt, aki éppen születésnapját ünnepelte. Meghatódottan fogadta el a virágcsokrot, melyet jó szívvel és a "Boldog szülinapot" ének közös eldalolásával adtak át közösen a dolgozók.

A kellemes időtöltéshez csodaszép időjárás is párosult. A szabadban megismerkedhettek a vendégek az íjászattal, a klubteremben pedig bowling, csocsó és billiárd biztosította szórakozást. Sütemény, hűtött italok, remek hangulat, jó társaság.... Hát kell ennél több?....

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.