Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. Augusztus 08. 16:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Kis Mónika

Mozgalmasan indult az augusztus a Koppányoknál

Mozgalmasan indult az augusztus a Koppányoknál

2019. augusztus 3-án Lajosmizsén versenyzett Kövecses Zsuzsanna és Tamáskovics Gyula, a Freddo Kft. által szponzorált un. Kresz-íjászversenyen. Mindketten első helyezést értek el.

2019. augusztus 4-én a Koppányok egyik csapata, Sándorfalvára utazott a Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat 5. fordulójára. Az Akácos Birtokon megrendezett versenyen 24 célon küzdöttek az íjászok, 3D, lőlap és ügyességi célokon vegyesen.

A következő eredmények születtek:

Modern pusztai kategóriában: Szólya Imre 3., Fetterné Nagy Tünde 3., ifjú Fetter Tamás 4., Csányi József 6. helyezést ért el.
Vadászreflex kategóriában: Kövecses Zsuzsanna és Tamáskovics Gyula mindketten a dobogó legfelső fokán végeztek.


Ezidő alatt a Turul Koppány Íjászai HSE tagjai közül 22 fő vett részt a 2019. július 29- augusztus 4. között megrendezésre került Cserépváraljai Íjász edzőtáborban. A tábor első napján már szintfelmérő versennyel vette kezdetét az egy hetes íjász maraton. Kiváló szervezés, változatos célok, sokféle versenyszituációs edzés, napi két db 20 célos verseny és remek hangulat jellemezte a tábort. A táborban való részvétel nagyon hatékony felkészülés volt a szeptember elején megrendezésre kerülő Kaposmérői Országos és Nemzeti Íjász Bajnokságra. A tábor egy nyílt nevezésű íjász versennyel zárult, ahol a tábor lakóin kívűl, az ország több részéről érkeztek versenyezni vágyó íjászok. Ez a verseny egy körben, 20 célon zajlott. A célok fele sík területen volt kihelyezve, másik fele pedig ez erdőben, hegyoldalon várt legyőzésre. Gyors, kiegyensúlyozott és zökkenőmentes versenyeben volt része a Koppányoknak.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Zoboki Botond 1., Sárkány Szabina 1., Szeibert Imre 2., Zoboki Csenge 2., Csankovszki Anna 2., Balanyi Sándor 3. helyezést ért el.
Vadászreflex íj kategóriában: Dinnyés Gyula és Kis Mónika mindketten az 1. helyen végeztek.


A verseny végeztével az eredményhirdetésig almalövő párbajt tartottak, csapatban és egyéniben egyaránt.
Csapatban a Bicskeiné Csányi Mária, Kis Mónika, Dinnyés Gyula csapat a második helyen végzett, egyéniben pedig Dinnyés Gyula megosztott első helyen végzett.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 17:26, péntek | Helyi

Trianon emlékére zúgtak a harangok

Június 4-én az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya-szobornál gyűltek össze a félegyháziak, hogy megemlékezzenek nemzeti összetartozásunk ünnepnapjáról.

2020. Június 05. 13:23, péntek | Helyi

Pedagógusnapi köszöntés

2020. Június 05. 11:33, péntek | Helyi

Minden korosztály képviseltette magát az EFI kerékpártúráján

A Kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda június 3-án (szerdán) kellemes biciklitúrára invitált minden sportbarátot.

2020. Június 04. 14:38, csütörtök | Helyi

Útjára indult Kiskunfélegyháza legújabb kiadványa a FÉLEGYHÁZI KALANDTÚRA

Felejthetetlen szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt.