Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2023. Augusztus 09. 08:17, szerda | Helyi

Motorsport történelmet ír Kiskunfélegyháza: érkeznek a külföldi oldalkocsis motocross csapatok

Motorsport történelmet ír Kiskunfélegyháza: érkeznek a külföldi  oldalkocsis motocross csapatok

A Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület és a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület több éves közös sportturisztikai munkája pár nap múlva beérik. Hosszas szervezőmunka eredményeként 2023-ban először jöhet létre nemzetközi oldalkocsis motocross bemutató futam Kiskunfélegyházán, a IX. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón. Az országosan is egyedülálló program létrejöttét elsősorban Sárándi Lajos törökszentmiklósi senior oldalkocsis motocross versenyzőnek köszönhetjük, aki évek óta támogatja jelenlétével a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót, valamint külföldi versenyeken népszerűsíti a rendezvényt és toborozza a versenyzőket.

Sárándi Lajos és Földvári Gábor az 5-ös rajtszámmal látható a fotókon.

A rendkívül látványos bemutató futamot 2023. augusztus 12-én szombaton 16:30-tól tekintheti meg a közönség a kiskunfélegyházi motocross pályán, ahol cseh, osztrák és magyar oldalkocsis motocross csapatok mérik össze tudásukat és bátorságukat.

A bemutatót futamot a 3 napos Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó keretein belül csodálhatják meg a vendégek, akik többek között a már legendás oldalkocsis "flúgos futamon", oldalkocsis kaszkadőr show-n, oldalkocsis kiállításokon és szépségversenyen, felvonuláson, vezetett túrákon, koncerteken, gyermek- és örök gyermek motoroztatáson és még számos érdekes programon vehetnek részt.

A fotókat Josef Hejnal készítette és a Motolevel.com oldalon jelentek meg.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)