Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Április 27. 18:13, péntek | Helyi
Forrás: BAON

Motoros és autós ütközött az 5-ösön Városföldnél – frissítve

Motoros és autós ütközött az 5-ösön Városföldnél – frissítve

Április 27-én délután fél 2-kor az 5-ös főúton Városföld térségében összeütközött egy autós és egy motoros. A rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

Friss: Meg nem erősített információink szerint két motoros férfi haladt Kiskunfélegyháza felé. A motorosok elkezdték az előttük haladó autókat előzni, amikor egy balra kanyarodni szándékozó Dacia Duster megállt az úton. Úgy tudjuk, hogy az első motoros még ki tudta kerülni az autót, de a másodiknak ez már nem sikerült és hátulról nekicsapódott, majd az útra repült. Információink szerint a 24 éves félegyházi motoros férfit hosszú ideig próbálták stabilizálni a mentők, majd életveszélyes állapotban szállították a kecskeméti kórházba - közölte a BAON internetes hírportálja.

Korábban az alábbiakat olvashatták a fent említett hírportálon: Az 5-ös főút 99-es kilométerénél, Városföld térségében április 27-én 13 óra 25 perc körül egy személyautó és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Eddigi információink szerint a baleset következtében a motoros megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök 13 óra 40 perctől teljes szélességében lezárták a főutat. A forgalom később félpályán haladhatott, végül 16 óra 35 perckor a helyszínelés befejeződött, így a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Címkék: motoros, Városföld

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.