Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Április 19. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: - Adrienn -

Mit tudjon egy mosógép?

Mit tudjon egy mosógép?

Mielőtt nekidurálná magát a vásárlásnak, tájékozódjon arról, hogy milyen extra szolgáltatásokkal rendelkezhetnek a korszerű, napjainkban forgalomban lévő mosógépek.

Nem könnyű kiválasztani az üzletek kínálata közül, hogy a sokféle mosógép közül melyik a számunkra legmegfelelőbb. Mielőtt nekidurálná magát a vásárlásnak, tájékozódjon arról, hogy milyen extra szolgáltatásokkal rendelkezhetnek a korszerű, napjainkban forgalomban lévő mosógépek.

A többletszolgáltatások persze megemelik a gépek árát, de adott esetben érdemes vállalni ezt a kis plusz költséget, mert mindig megtérül a gyakorlatban hosszabb távon a beruházás.

Inverteres gép
A motor fordulatszáma változtatható és választható a kívánt teljesítményigény szerint. Sokkal takarékosabban (és kíméletesebben) működtethető az ilyen gép.

Antibakteriális bevonat
A gép belsejét úgy képezték ki, hogy gátolja a belekerült baktériumok elszaporodását.

Autoclean
Egyfajta öntisztító technológia, amely minden mosásnál erős vízsugárral átöblíti a mosószer adagolót, hogy ne rakódhasson le rajta mosópor.

Kerámia fűtőszál
Kevésbé rakódik le a vízkő az ilyen kerámiafelületen, és ez meghosszabbítja a gép élettartamát (a fűtőszálra lerakódott vastag vízkő jelentősen növeli az áramfogyasztást is!).

Directdrive
A mosógép motorja közvetlenül a dobot hajtja meg. Mivel kevesebb a forgó, mozgó alkatrész, ez a technológia jelentősen csökkenti a meghibásodás lehetőségét, és működés közben kisebb rezgést kelt.

Extra!
A gőzmosógép
Hatékony és rendkívül takarékos mosást tesz lehetővé. A gép gőzzel dolgozik, és mivel a dob folyamatosan forgatja a ruhát, a forró gőz mindenhol be tud hatolni a szálak közé. A magas hőfok miatt elpusztulnak az allergének, így allergiával küzdő családtag számára különösen előnyös választás, viszont meglehetősen drága a gép.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.