Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2020. Február 05. 18:38, szerda | PR

Mit kell tudnunk a gurulóállványokról?

Mit kell tudnunk a gurulóállványokról?

Akár ház körüli, akár építőipari, vagy nagy ipari használatról beszélünk, a gurulóállványok az egyik legsokrétűbben kihasználható, legpraktikusabb, legtöbb területen alkalmazható eszközök.

Mi is az a gurulóállvány és mire jó?

A gurulóállvány minden olyan helyzetben hasznos, amikor olyan magasban történő munkavégzésre kerül sor, melyhez valamely irányú folyamatos mozgás szükséges. Ez a munkavégzés történhet egyrészt háztartási használat esetén, mint például a szobafestés, tapétázás, homlokzat vagy eresz javítása; de felmerülhet például építőipari tevékenység során is. A komolyabb szakértelmet kívánó szakipari, félprofi- és ipari munkálatokhoz profi állványokat is találhatunk a boltok kínálatában. A munka maga lehet kültéri vagy beltéri, a gurulóállványok széles választékában minden helyzethez és feladathoz megtalálhatjuk a tökéletes eszközt.

Milyen a jó gurulóállvány?

Az ideális gurulóállvány stabil könnyűfém állvány, mely egymásra épülő egységekből áll. Segítségével biztonsággal elvégezhetők a különböző háztartási-, illetve ipari munkák. Egyszerűen, gyorsan, szerszám nélkül össze- és szétszerelhetők, modulárisan bővíthetők. Kompakt, jól mozgatható eszközök, a gurulós szerkezet összecsukható, ezáltal tárolásuk, szállításuk rendkívül egyszerű. Az ideális állvány elegendő helyet biztosít a szerszámoknak is, és optimális munkateret ad használójának. Stabilak, könnyűek, szilárd, megbízható munkaeszközök, ezáltal megteremtik a hatékony munkavégzés feltételeit.A gurulóállványok főbb specifikációi eltérnek:
● munkamagasságban,
● állómagasságban,
● terhelhetőségben.

A gurulóállványok munkamagassága és állómagassága, valamint terhelhetősége változó. A munkamagasság jellemzően körülbelül 2-3 métertől 10-15 méterig terjedhet, míg állómagasságot általában 1 és 13 méter közt választhatunk. Figyeljünk az állvány szélességére és hosszúságára is, illetve maga a járólap mérete és terhelhetősége is fontos szempont.

A gurulóállvány és a biztonság

A gurulóállványokon végzett munkálatok alapvetően veszélyesek és használatuk nagy fokú körültekintést, óvatosságot igényel. Rengeteg biztonsági előírásnak kell megfelelniük ahhoz, hogy forgalomba kerülhessenek.
Az állványra történő fel- és lejutás lépcsőfokok segítségével történik, melyet csúszásmentes felület tesz biztonságosabbá. Az állvány természetesen nem gurulhat szabadon, kitámasztással rendelkeznek a tökéletes stabilitás érdekében.
A jól megválasztott állvány a megfelelő paramétereknek és minőségi alapanyagoknak köszönhetően mindennapos, intenzív használat mellett is hosszú évekig lesz hasznos munkaeszközünk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 05. 16:11, csütörtök | PR

Számold fel a hátfájás okait!

Nem kell egy életen át szenvedni, fájdalomcsillapítókon élni! A hátfájás megelőzhető, ha pedig már kialakult, jó eséllyel enyhíthető, meg is szüntethető – akár otthon is.

2020. Március 05. 16:03, csütörtök | PR

Mi fán terem a robbanásvédelmi dokumentáció?

Abban az estben, ha vállalatánál normál üzemi körülmények között robbanásveszélyes anyagok és levegő jelenlétével kell számolni, azaz potenciális robbanásveszélyről beszélhetünk -