Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2021. Június 16. 13:45, szerda | PR

Mire figyelj az autó átvizsgálásnál Budapesten?

Mire figyelj az autó átvizsgálásnál Budapesten?

Minden városban akadnak kóklerek, de a nagyvárosokban ez kiemelten komoly gond, hiszen egy nagy piacon mindig lesz új balek. Mire figyelj az autó átvizsgálásánál Budapesten, ha el akarod kerülni az átveréseket?

A laikusok tudatlanságát sokszor használják ki az élelmes autószerelő műhelyek. Ki ne hallott volna olyan történeteket, hogy valaki elvitte az autót megnézetni, és olyan hibák javítását is kifizettették vele végül, ami nem is volt gond a kocsival? A nagyvárosokban büntetlenül megtehetik az ilyen visszaéléseket, mert mindig lesz valaki, aki még nem tud az átverésekről. Keress megbízható műhelyt az autó átvizsgálásához Budapesten, megmutatjuk, hogyan.

Transzparencia

Sokat elmond egy cégről, hogy mennyire transzparens az áraival és minden további információval. Ha olyan a cég honlapja, ahol minden tájékoztatást megkapsz egy-egy munka menetéről és a pontos árakról, akkor az autó átvizsgálásával Budapesten sem fogsz nagyon melléfogni. Néhány cég ingyenesen is biztosítja az autó átvizsgálását Budapesten és vidéken is, ami szintén bíztató jel a cég profizmusával kapcsolatban.

Érdemes emellett a közösségi médiában és ismerősöktől is tájékozódni a cégről, mert így is kiderülhetnek turpisságok. Ha sikerült egy megbízható céget találni, akkor viszont ragaszkodj hozzá és maradj hűséges kuncsaftja.

Nézd végig az átvizsgálást

Az átláthatósághoz az is hozzátartozik, hogy lehetőséged van végignézni az autó átvizsgálását. Budapesten ez sokszor problémás lehet, mert a nagyobb műhelyek sok járművet fogadnak egyszerre, de érdeklődj a lehetőségről. Sokat tanulhatsz a saját autódról és felvértezheted magad esetleges későbbi meglepetésekkel szemben.

Kérdezz!

Akár az átvizsgálást alatt, akár azt követően, ha felmerül benned valami, kérdezz bátran. Az igazi szakemberek szívesen elmagyarázzák, mi miért és hogyan van, vagy egy javításra miért van szükség. Rendkívül fontos visszajelzés egy cégről, hogy milyen felkészültségű szerelőkkel dolgozik és azok mennyire képesek vagy hajlandóak veled beszélni a javításokról.

Ha az autó átvizsgálása során javasolt komolyabb javításokkal kapcsolatban kétségeid vannak, akkor keress meg egy másik műhelyt és kérj még egy véleményt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 11. 12:18, vasárnap | PR

Végre jöhetnek az új filmek!

Ha te is sorozatimádó vagy és alig várod a kedvenc filmed következő részét, fellélegezhetsz. Úgy néz ki, hogy végre normalizálódik a szinkronizálás helyzete Magyarországon.

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.