Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Augusztus 10. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Mindenét megmutatta a rockcsemete

Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe elérte a meztelenkedő modellek legnagyobb álmát, és a Nyuszis Magazin címlapjára került.

Pár hónapja végre hajlandó volt Gwen Stefani egy asztalhoz ülni mostohalányával, Daisy Lowe-val. A találkozás pedig meglepően jól sikeredett, mert azóta családtagokként beszélnek egymásról. A modellnek viszont nagy eséllyel sikerült megint visszavetnie a nagy békülést a pótmamájával, miután levetkőzött a Playboynak. Gwen legnagyobb problémája ugyanis az volt férje, Gavin Rossdale elsőszülöttjével, hogy folyton meztelenkedik, rontva ezzel az általa felépített makulátlan család imázst. A Ki vagy, Doki? főszereplőjével, Matt Smith-szel együtt élő Daisy mellé nemcsak ledobta a ruháit, de mindenét kendőzetlenül meg is mutatta, ami nem megszokott a sztároktól, akik a Nyuszis Magazinban szerepelnek. A címlap ugyanakkor meglepően visszafogott, és arra a remek szóviccre épít, hogy Daisy neve százszorszépet jelent, így telepakolták a kis virággal.

A Playboy amerikai főhadiszállásán egyébként valaki nagyon nagy rock fanatikus lehet, mivel az elmúlt egy évben már a harmadik olyan címlaplányuk van, akinek valamelyik szüleje egy legendás zenész. Először Keith Richards legkisebb lányával, Alexandrával indítottak, majd jött Mick Jagger szeme fénye, Elizabeth. Most pedig Daisy, akinek négy rocker szüleje is van. Anyja, Pearl Lowe, apja, Gavin Rossdale, mostohaanyja, Gwen Stefani, és mostohaapja, Danny Goffey.

Címkék: Daisy Lowe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.