Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Február 15. 10:35, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Minden, ami szerelem…

Minden, ami szerelem…

Ne csak Valentin napra gondoljunk a szerelem szó hallatán, hanem ennél egy lépcsőfokkal komolyabb dolgokra is, mint például: házasság.

Február 14-én (épp a szerelmesek napján) került megrendezésre a hagyományos Esküvő Kiállítás és Valentin napi vásár, melynek a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthont.

Csikósné Fehér Irén, a rendezvény fő szervezője reggel 9 órakor nyitotta meg a teret a nézelődők és vásárlók számára baráti hangvételű köszöntőjével:
„Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a kiállítókat és az első látogatókat. Örülök, hogy ismételten sikerül megrendezni az Esküvő Kiállítást és Valentin-napi Vásárt. Sajnos nem volt egyszerű, mert a jelenlegi gazdasági helyzet erre a rendezvényre is rányomta bélyegét. Talán épp ezért még nagyobb tiszteletet érdemeltek Ti, akik itt vagytok. Nektek sem könnyebb, mint másnak és mégis felvállaltátok. Energiát és pénzt fektettetek abba, hogy itt lehessetek és így még inkább jelen legyetek a piacon. Kívánom Nektek, hogy a befektetés bőségesen megtérüljön és nagyon sok sikeres üzletet tudjatok kötni csakúgy ezen a rendezvényen, mint a közeljövőben.”

A már-már vásári létszámot öltő sokadalomban szerencsére nyomát sem láthatta az érdeklődő annak a bizonyos gazdasági válságnak, melyet finoman árnyalva vetített a rendezvényre Csikósné Irénke. Az egész nap folyamán pompás ruhakölteményekben, torta csodákban és sok más érdekes látnivalóban gyönyörködhettek az odalátogatók. A pavilonokban a menyasszonyi-, újasszonyi- ruhák kiválasztásán túl az anyakönyvvezetővel a hivatalos dolgok egyeztetésén át, a zenészek és az éttermek kiválasztásáig mindenben kaptak tájékoztatást a házasulandók. Sőt még egy hintó is kapott helyet a művelődési ház aulájában, a romantika fennkölt motívumaként.

Akinek esze ágában sem volt az esküvőre gondolni, pusztán csak egy apró kedvességet keresett szerelmének, természetesen az sem távozott üres kézzel, mert a pavilonok között bolyongva nagyon sok ajándékra vonatkozó ötlet született.

A színpadon a délelőtt folyamán a Silver Step Táncstúdiója lépett fel, képviseltetve magát az összes korosztállyal. A délutáni szórakozáshoz Rosta Ferenc alpolgármester adta jókívánságait, majd őt követték a látványos ruhabemutatók, melyekben bemutatkozott az Anikó és a Chrysalys Ruhaszalon esküvői és alkalmi ruháival.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA