Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 06. 13:48, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Minden, ami egy álomszép esküvőhöz kell

Minden, ami egy álomszép esküvőhöz kell

Immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvő Kiállítás Kiskunfélegyházán február 5-én (vasárnap). Az eseménynek a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme adott otthont.

Délelőtt 9 órától várták az érdeklődőket – természetesen nemcsak a házasulandókat, hanem a pusztán kíváncsiskodókat is. Kellemes vasárnapi kikapcsolódásnak bizonyult a rendezvény, mert az egész nap folyamán változó intenzitással jöttek-mentek, nézelődtek a városlakók. Volt aki kifejezetten az esküvője lebonyolításához keresett ötleteket, de olyan is, aki gondolva a közelgő Valentin-napra, válogatott az ajándékok között.

Mint ahogy azt Csikósné Fehér Irén, a rendezvény ötletgazdája és szervezője elmondta, hiánypótló ez a rendezvény városunkban, hiszen nincs sok lehetőség arra, hogy a fiatalok egy helyen meg tudják nézni az esküvői ceremóniához nélkülözhetetlen kellékeket, mint például ruhákat, tortákat, csokrokat, terítéket, sőt lehetőségük van megtekinteni a különféle éttermek speciális, alkalomhoz illő kínálatát is.

A kiállítók standjai között állandó nyüzsgés volt a nap folyamán. A színpadon megrendezett esküvői ruha divatbemutatók, valamint a gyerekek táncos bemutatói is nagyon sok érdeklődőt vonzottak. A délelőtt folyamán a Silver Step Tánc Stúdió bemutatója szórakoztatta a nagyérdeműt, a kora délutáni órákban pedig alkalmi ruha divatbemutatót láthattak a megjelentek, melyen a Mystic Day káprázatos ruháié volt a főszerep. A nap fénypontja pedig a 15 órakor kezdődő esküvői ruhabemutató volt, melyen az Anikó Esküvői Ruhaszalon mutatta be álomszép kollekcióját. Az immáron hagyományosnak számító rendezvény elmaradhatatlan része a sorsolás, melyen ezúttal a 2017-ben házasodni kívánó párok között sorsoltak ki az Andromeda Travel jóvoltából két görögországi szálláslehetőséget, mely minden bizonnyal tökéletes helyszín lesz majd a nászúthoz.

A rendezvény zárásakor Csikósné Fehér Irén rendezvényszervező örömmel konstatálta, hogy töretlen a sikere a kiállításnak. Évről-évre egyre többen látogatnak el a jeles eseményre és szerencsére a házasulandók száma is szépen gyarapodik, és elmondható hogy a híresztelésekkel ellentétben még mindig „divatja van” a házasságkötésnek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.