Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Március 12. 16:11, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Minden ami csak kellhet egy kismamának

Minden ami csak kellhet egy kismamának

Óriási sikere volt ma (március 12-én) a Baba-Mama Ruhabörzének, melynek a Móra Ferenc Művelődési Ház díszterme adott otthont.

Immáron hagyományosan került megrendezésre a baba-mama holmik piaca, de az óriási létszámot tekintve is elmondható, hogy anépszerűség töretlen.

Szinte bármit megtalálhatott a szemfüles anyuka, vagy épp várandós kismama, ha ellátogatott a rendezvényre. Igazán vásárias hangulat alakult ki a délelőtt folyamán, melybe belevegyült az aprónép önfeledt sikoltozása és játéka is. Míg az anyukák (és azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy az apukák) vásárolgattak, addig a csemeték a szomszéd teremben lévő Nemzeti Játszóházban élhették ki kreativitásukat. Pompás huszár kalapok, kokárdák készültek az alapanyagokban bővelkedő klubteremben, így mindenki jól járt a délelőtti közös családi programon.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok