Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2011. November 05. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Kezd beleőrülni az anyaszerepbe Victoria Beckham. Csak a kislányával hajlandó foglalkozni, a fiait és a férjét teljesen elhanyagolja. A környezetében élők is megdöbbenve figyelik a focistafeleség viselkedését.

- Harper édes kisbaba, de nem teljesen normális az, amit Victoria művel vele. Valósággal szerelmes a lányába. Persze azt mindenki tudta, hogy egész életében kislányt szeretett volna, de akkor is túlzás ez. A fiait sosem rajongta körbe ennyire - nyilatkozott egy bennfentes az egyik magazinnak.

Victoria mindenhová magával cipeli pár hónapos kislányát.- Kezd teljesen bekattanni! David persze őrjöng, mert néha még neki sem hajlandó átadni a lányát. De ami még aggasztóbb: a fiúk viszonya is teljesen megromlott az anyjukkal. Úgy érzik, hogy Victoria nem szereti őket, s emiatt nem törődik velük, miközben Victoria tökéletes anyának tartja magát.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.