Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2011. November 05. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Kezd beleőrülni az anyaszerepbe Victoria Beckham. Csak a kislányával hajlandó foglalkozni, a fiait és a férjét teljesen elhanyagolja. A környezetében élők is megdöbbenve figyelik a focistafeleség viselkedését.

- Harper édes kisbaba, de nem teljesen normális az, amit Victoria művel vele. Valósággal szerelmes a lányába. Persze azt mindenki tudta, hogy egész életében kislányt szeretett volna, de akkor is túlzás ez. A fiait sosem rajongta körbe ennyire - nyilatkozott egy bennfentes az egyik magazinnak.

Victoria mindenhová magával cipeli pár hónapos kislányát.- Kezd teljesen bekattanni! David persze őrjöng, mert néha még neki sem hajlandó átadni a lányát. De ami még aggasztóbb: a fiúk viszonya is teljesen megromlott az anyjukkal. Úgy érzik, hogy Victoria nem szereti őket, s emiatt nem törődik velük, miközben Victoria tökéletes anyának tartja magát.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.