Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Február 02. 09:24, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Mérgező gázt lélegeztek be tizenketten Nyíradonyban

Mérgező gázt lélegeztek be tizenketten Nyíradonyban

Mérgező gáz belégzése miatt 12 embert vittek kórházba szerdán késő este Nyíradonyból - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese csütörtök reggel az MTI-vel.

Bányay Judit tájékoztatása szerint ismeretlen eredetű szúrós szag miatt riasztották a tűzoltókat Nyíradonyba az Ady Endre utcába szerda este. A helyszínre harminc fővel vonultak ki nyíradonyi, debreceni, valamint a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei tűzoltók, s a helyszínen voltak a vízmű szakemberei is.

A szúrós szagot ismeretlen eredetű mérgező gáz kiáramlása okozta. Az eset az Ady Endre, valamint a környező utcákat is érintette.

A katasztrófavédelem és a vízmű szakemberei átvizsgálták a környék csatorna rendszerét, eltávolították a szennyezett vizet az érintett terület ciszternáiból, és azokat átmosták.

A lakosságot az ingatlanok ismételt átszellőztetésére hívták fel. Összesen 12 ember szenvedett könnyű sérüléseket, őket a mentők kórházba vitték - közölte a katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.