Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2012. Február 15. 14:16, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellőzi Stohlt az RTL Klub

Mellőzi Stohlt az RTL Klub

Márciusban szabadul a műsorvezető, de őszig biztosan nem kap műsort korábbi csatornájánál, az RTL Klubnál.

Az ittasan okozott balesetért börtönbe kerülő Stohl András jó magaviselete miatt március 5-én szabadul, miután letöltötte 10 hónapos büntetésének felét. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója viszont a napokban jelentette be, hogy jelentősen átalakul a csatorna struktúrája, új sorozatok, és saját gyártású műsorok kerülnek adásba. Stohl András neve viszont egyik műsor gyanánt sem merült fel, aminek Kolosi szerint az az oka, hogy azokat már március 5. előtt elkezdik forgatni, így nem tudják megvárni a színész szabadulását.

Stohl személyével kapcsolatban egyébként változatlan a hozzáállás, továbbra is számítanak rá, de ez valószínűleg már az őszi szezonra értendő.

Címkék: RTL Klub, Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.