Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2018. December 07. 15:17, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Megtelt a városi sportcsarnok gyerekekkel

Megtelt a városi sportcsarnok gyerekekkel

A városi Mikulás ünnepséget december 6-án a kiskunfélegyházi sportcsarnokban tartották, ahol Sünkarácsony címmel a Kiskalász zenekar koncerttel szórakoztatta a népes számú közönséget a nagyszakállú megérkezéséig.

A gyerekek a színpad elé csoportosulva táncoltak és énekelték együtt a dalokat az előadókkal. A szánkózásról, hógolyózásról és a legkülönfélébb mókázásról szóló énekeket a koncert végén felváltották a Mikulás-váró és karácsonyi dalok, ezzel csalogatva elő a piros ruhás nagyszakállút.

A télapó óriási zsákjával letelepedett a gyerekek közé és sorra meghallgatta őket. Volt, aki verssel, volt, aki énekkel kedveskedett a Mikulásnak, akinek a zsákjából mindenki számára jutott az édességből. Szegény nem is győzte osztogatni a nyalánkságokat, felkérte hát városunk polgármesterét Csányi Józsefet is, hogy segítsen neki, aki szíves-örömest tett eleget ennek.

Aki pedig a cukorkánál táplálóbb falatokra vágyott, azoknak kakaóval és kaláccsal kedveskedtek a roskadásig megrakott asztalokról.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 08:52, szerda | Helyi

Ma is meghazudtolja magát a januári időjárás

Az előrejelzések szerint a keddi időjáráshoz hasonlóan szerdán is hét ágra süt majd a nap az ország túlnyomó részén.

2022. Január 19. 08:27, szerda | Helyi

Súlyos veszélyt jelent az állatfajok pusztulása

A magokat szétszóró emlős- és madárfajok számának csökkenése árt a növények alkalmazkodóképességének - derült ki egy friss tanulmányból.

2022. Január 19. 08:00, szerda | Helyi

Ünnepeljük együtt a magyar kultúra napját!

2022. Január 18. 14:15, kedd | Helyi

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

A tapasztalatok alapján három olyan gyakori tevékenység van, amely az ország lakosságát és az önkormányzatokat leginkább érinti.