Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2012. Március 02. 14:13, péntek | Kék hírek
Forrás: STOP / HavariaPress

Megtalálták a pénz nélkül menekülő rablót - rács mögött várja sorsát

Megtalálták a pénz nélkül menekülő rablót - rács mögött várja sorsát

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a férfit, aki januárban kirabolt egy Miskolc-diósgyőri takarékszövetkezetet, de egy járókelő feltartóztatta, így zsákmány nélkül menekült el.

Január 19-én rabolt ki fegyverrel egy férfi egy Miskolc-diósgyőri takarékszövetkezetet, de mikor elhagyta a pénzintézetet, egy járókelő megpróbálta feltartóztatni, így a rabló végül a pénzt hátrahagyva menekült el a helyszínről.

A 25 éves, büntetett előéletű férfit a rendőrök szerdán fogták el és vettél őrizetbe, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a bíróság csütörtökön el is rendelt.

HavariaPress / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 17:08, péntek | Kék hírek

Tetőablakon át próbált elbújni a rendőrök elől

A fővárosi rendőrök lezárták a nyomozást a betörésekkel gyanúsított férfi ügyében.

2021. Október 15. 08:00, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy testvérgyilkost

Megölte húgát és édesanyjára is rátámadt az a kábítószerfüggő férfi, akit nem jogerősen 17 évre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön - közölte a bíróság a honlapján.

2021. Október 14. 18:03, csütörtök | Kék hírek

Másfél milliárdos áfacsalást követett el alkoholos italokkal egy bűnbanda

Egy Kiskőrösről irányított, szeszes itallal kereskedő, a költségvetésnek több mint másfél milliárd forint kárt okozó bűnszervezetet számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

2021. Október 14. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Egy tucatnyi rendőr ütött rajta egy drogdíleren

Kábítószerekkel kereskedett a gyanú szerint az a gyömrői férfi, akinek otthonába 12 monori rendőr érkezett meglepetésszerűen. Az éjszakai rajtaütés bilincseléssel, telepakolt bűnjeltasakokkal végződött.