Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Április 15. 08:54, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Megkéselte az anyját egy gyöngyösi férfi

Megkéselte az anyját egy gyöngyösi férfi

Késsel megsebesítette édesanyját és egy másik rokonát egy fiatal férfi Gyöngyösön, a helyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel.

Azt írták, a 19 éves fiatal még kedd délután pénzt követelt az édesanyjától, aki ezt megtagadta. Emiatt a fiú egy késsel megsebesítette az anyját és az ott lévő másik rokonát is, utóbbi az elsődleges orvosi szakvélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ezt követően a férfi elvette anyja mobiltelefonját és elhagyta a gyöngyösi lakást, ám a helyi rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rablás és életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt őrizetbe vette a férfit, és kezdeményezte a letartóztatását.

Címkék: Gyöngyös, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.