Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 03. 15:36, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Megnyitotta kapuját a Tourinform Iroda

Megnyitotta kapuját a Tourinform Iroda

A Tourinform Iroda idén is várja ügyfeleit Kiskunfélegyházán, a Petőfi tér 1. szám alatt (a volt Borozó épületében).

A Tourinform Iroda idén is várja ügyfeleit Kiskunfélegyházán, a Petőfi tér 1. szám alatt (a volt Borozó épületében). Az iroda tájékoztató tevékenysége mellett minél szélesebb körben kívánja megismertetni Kiskunfélegyháza és a kistérség turisztikai látnivalóit, s a helyi vállalkozókat sikeres együttműködésre próbálja ösztönözni.

Az iroda teljes körű, naprakész, átfogó turisztikai információkat szolgáltat Kiskunfélegyháza és adatgyűjtő területéhez tartozó települések szálláshelyeiről, vendéglátóhelyeiről, közlekedésről, programjaikról, látnivalóikról, szolgáltatásaikról helyi lakosok és turisták részére. Az információk mellett az érdeklődők hozzájuthatnak ingyenes turisztikai kiadványokhoz, továbbá az internet segítségével azonnal tájékozódhatnak az aktuális akciókról, árakról, útvonalakról. Az információszolgáltatás mellett az iroda másik alapfeladata a meghatározott módon történő adatgyűjtés, adatfrissítés a Magyar Turizmus Zrt. Nemzeti Turisztikai Adatbankja részére. Az iroda dolgozói mindent megtesznek azért, hogy a betérő vendégek segítségére legyenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.