Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2019. Január 14. 20:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Megkezdték a versenyszezont a Turul Koppány íjászok

Megkezdték a versenyszezont a Turul Koppány íjászok

2019. január 12-én szombaton az ideiglenes határon túlra Kisjenőre utaztak megmérettetni íjász tudásukat.

A Phonix Archery által rendezett teremversenyre jelentkeztek íjászaink, azonban az útviszonyok majdnem keresztbe húzták a tervet. Mégis sikerült a kiutazás. a Koppányok 5 fővel képviselték Kiskunfélegyháza várost és a Koppány családot. Szeibert Imre csapatvezetésével Bicskeiné Csányi Mária, Sárkány Szabina, Boldog Bence és Kis Csaba vágott neki az útnak. Nagy kihívásokkal, nehézségi trükkökkel épített teremíjász pályán kellett erős mezőnyben versenyezniük. A versenyt a jó hangulat, erős mezőny, jó pálya, kiváló szervezés jellemezte. A végén játékos vetélkedők, karikás bemutató volt.
Sárkány Szabina kategóriatársait magasan megelőzve 478 ponttal az első helyen végzett! E kimagasló eredményéhez hozzá tartozik, hogy ha Szabina egy kategóriával följebb (felnőtt nő) nevezett volna, ott is mindössze pár ponttal maradt volna le az első helyről.
Bicskeiné Csányi Mária pusztai, tiszteletreméltó kategóriában 308 ponttal első,
pusztai, felnőtt férfi kategóriában Szeibert Imre 500 ponttal ötödik, Boldog Bence 438 ponttal nyolcadik, Kis Csaba 419 ponttal a középmezőnyben a 11. lett.

Ez idő alatt a Koppányok néhány fővel egy megtisztelő családi eseményen vettek részt, ahol két Koppány íjász mondta ki a boldogító igent!

Dinnyés Gyula Koppányíjász

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 15:21, szerda | Helyi sport

Lúdas Matyi futama - utcai futóverseny

A Jogging Plus Sportegyesület harmadik alkalommal rendezte meg a XXI. KISKUNFÉLEGYHÁZI LIBAFESZTIVÁLON a LÚDAS MATYI futama – utcai futóversenyt 2021. szeptember 11-én.

2021. Szeptember 13. 21:47, hétfő | Helyi sport

Feltámadt a Koppányok Tűzmadara

2021. szeptember 5-én a Kiskunfélegyházi Parkerdőben rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület, a Tűzmadár Versenysorozatának harmadik fordulóját, amely egyben a sorozat döntő versenye is volt

2021. Szeptember 13. 08:47, hétfő | Helyi sport

Megkezdődött az őszi versenyszezon a birkózóknál

Szentesen rendezték a diák korosztály Kelet-magyarországi területi selejtezőjét, ahonnan a Szabadfogású Diákolimpia Országos Döntőre jutottak be a legjobbak.

2021. Szeptember 08. 17:49, szerda | Helyi sport

Aranyérem Ábrahámhegyen egyéniben és csapatban egyaránt

Szeptember 5-én rendezték meg a X. Ábrahámhegyi Rövidtávú Triatlon Versenyt melyen a 3K Sportegyesület két versenyzője – Fricska Fanni és Fricska Anna – vett részt.