Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Február 03. 15:23, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Megkapták szalagjaikat a Kossuth Lajos szakképző iskola végzős diákjai is

Megkapták szalagjaikat a Kossuth Lajos szakképző iskola végzős diákjai is

A Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma január 31-én tartotta szalagavató ünnepségét a Városi Sportcsarnokban.

Miután a felnőtté válás jelképének kék szalagját feltűzték a végzős diákokra, Ágoston Tibor tagintézmény vezető osztotta meg gondolatait az ünnepségen megjelentekkel és búcsúzott a ballagó diákoktól:

„Legyen a záróvizsga egy olyan esemény az életedben, amelyre nem pironkodva, hanem büszkén fogsz emlékezni. A mai este viszont a vidámságé, a jókedvé. Az elkövetkező hetek szóljanak a jókedvű tanulásról. Céljaink megvalósításához, a felkészüléshez kívánok az iskola valamennyi dolgozója és a magam nevében jó egészséget, erőt és kitartást.”

Az igazgató végül Moldova György Kossuth-díjas magyar író szavaival zárta beszédét:

"Az ért el igazi sikereket, aki jól élt, gyakran nevetett, sokat szeretett, elnyerte az okos emberek tiszteletét, a szegények bizalmát és a gyerekek vonzódását, aki különb világot hagyott maga után, mint amilyet ő talált születésekor, aki mindenben a jobbat kereste, és ő is a legjobbat adta önmagából."

Az ünnepség további részében a ballagató diákok műsora szórakoztatta a közönséget, melyben a prózai hangvételű produkciók mellett természetesen a vidámság, a zene és a tánc is szerepet kapott.

A jeles eseményt a szokásokhoz hűen a végzősök búcsú keringője zárta.

(Képek: Fantoly Márton - Félegyházi Közlöny)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok