Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2012. Március 19. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megjelent Whitney Houston szelleme

Megjelent Whitney Houston szelleme

A világhírű Oprah Winfrey műsorában szólalt meg először nyilvánosan az elhunyt díva lánya, Bobbi Kristina.

A lány elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy nincs egyedül, mert rendszeresen beszélget édesanyjával, aki pontosan megmondja neki, mit tegyen.

Oprah Winfrey-t, a Houston család egyik legjobb barátját is sokkolták az elmúlt hónap eseményei és hírei. Nem véletlen, hogy neki sikerült először megszólaltatnia az elhunyt énekesnő 19 éves lányát, akiért egy fél világ aggódik. Bobbi Kristina ugyanis képtelen volt megmaradni édesanyja halála után házukban, és mindent maga mögött hagyva azonnal kiköltözött. Néhány nap múlva azonban Whitney megjelent neki, szólongatni kezdte, hogy költözzön vissza. Azóta a tinédzser a georgiai villában él, és egyáltalán nem zavarja, hogy állandóan maga körül érzi az édesanyját.

"Mindig velem van, folyamatosan érezhetem. Emlékszem, régen állandóan azt kérdezgette tőlem, szükségem van-e rá, és most is ezt teszi.- mondta a műsorban Bobbi Kristina mosolyogva. - A lelke nagyon erős, szó szerint érzem, ahogy átjár. Én meg azt kérdem tőle: Anya, mit csinálsz? Még most is ott ül, én pedig még most is nevetek, beszélgetek vele"

A pletykák szerint azonban a lány nem egyedül költözött vissza az otthonába, de nem tudni, vajon ezt is Whitney javasolta-e neki. Egy fotós ugyanis saját testvérével, Nick Gordonnal örökítette meg, ahogy kéz a kézben andalogtak a ház közelében. Bobbi Kristina, egyelőre nem kommentálta viszonyukat, de egy ismerősük szerint erre nincs is semmi szükség, hiszen valójában nem is rokonok. A 22 éves Nick ugyanis csak az énekesnő fogadott fia, vér szerint nem tartoznak össze. A Houston család úgy tűnik nem bánja, ha romantikus kapcsolat szövődik köztük, és valaki vigyáz a 19 éves labilis idegzetű lányra.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat