Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2012. Március 19. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megjelent Whitney Houston szelleme

Megjelent Whitney Houston szelleme

A világhírű Oprah Winfrey műsorában szólalt meg először nyilvánosan az elhunyt díva lánya, Bobbi Kristina.

A lány elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy nincs egyedül, mert rendszeresen beszélget édesanyjával, aki pontosan megmondja neki, mit tegyen.

Oprah Winfrey-t, a Houston család egyik legjobb barátját is sokkolták az elmúlt hónap eseményei és hírei. Nem véletlen, hogy neki sikerült először megszólaltatnia az elhunyt énekesnő 19 éves lányát, akiért egy fél világ aggódik. Bobbi Kristina ugyanis képtelen volt megmaradni édesanyja halála után házukban, és mindent maga mögött hagyva azonnal kiköltözött. Néhány nap múlva azonban Whitney megjelent neki, szólongatni kezdte, hogy költözzön vissza. Azóta a tinédzser a georgiai villában él, és egyáltalán nem zavarja, hogy állandóan maga körül érzi az édesanyját.

"Mindig velem van, folyamatosan érezhetem. Emlékszem, régen állandóan azt kérdezgette tőlem, szükségem van-e rá, és most is ezt teszi.- mondta a műsorban Bobbi Kristina mosolyogva. - A lelke nagyon erős, szó szerint érzem, ahogy átjár. Én meg azt kérdem tőle: Anya, mit csinálsz? Még most is ott ül, én pedig még most is nevetek, beszélgetek vele"

A pletykák szerint azonban a lány nem egyedül költözött vissza az otthonába, de nem tudni, vajon ezt is Whitney javasolta-e neki. Egy fotós ugyanis saját testvérével, Nick Gordonnal örökítette meg, ahogy kéz a kézben andalogtak a ház közelében. Bobbi Kristina, egyelőre nem kommentálta viszonyukat, de egy ismerősük szerint erre nincs is semmi szükség, hiszen valójában nem is rokonok. A 22 éves Nick ugyanis csak az énekesnő fogadott fia, vér szerint nem tartoznak össze. A Houston család úgy tűnik nem bánja, ha romantikus kapcsolat szövődik köztük, és valaki vigyáz a 19 éves labilis idegzetű lányra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!