Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Január 07. 06:12, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Megijedt az érkező vonattól és a síneken hagyta biciklijét

Megijedt az érkező vonattól és a síneken hagyta biciklijét

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint január 4-én 13 óra körül Debrecenben a Faraktár utcai felüljáró alatt egy férfi szabálytalanul akart átmenni a vasúti síneken, úgy hogy a biciklijét maga mellett tolta. Az ismeretlen, ahogy meglátta a Nyíregyháza felől érkező vonatot, feltehetően megijedt, és a kerékpárját a síneken hagyva elfutott. A mozdony vezetője fékezett, azonban nem tudott a bicikli előtt megállni, így átment rajta. Az eset során senki nem sérült meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a bűncselekmény szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére