Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Augusztus 02. 13:09, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Meghosszabbította a mérőállás bediktálásának határidejét az MVM

Meghosszabbította a mérőállás bediktálásának határidejét az MVM

Minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására az augusztus 1-jei árváltozás miatt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., ezért a bediktálás határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja - tette közzé a vállalat kedden a honlapján.

A tájékoztatás szerint az MVM javasolja, hogy azok az ügyfelek, akiknek eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, augusztus 15-ig térjenek vissza az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra.
A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.
A vállalat arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztóknak nem is érdemes mérőállást rögzíteniük a rendkívüli időszakban.
Ha az ügyfél augusztus 15-ig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik: a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán - közölte az MVM.

Fotó: vg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.