Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2011. Augusztus 14. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Meghalt a karambolt okozó sofőr

Meghalt a karambolt okozó sofőr

A helyszínen életét vesztette az a sofőr, aki péntek este áttért a szembe sávba az 51-es főúton, és ütközött egy szabályosan haladó járművel.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között tért át a szembe sávba egy személyautó péntek este, negyed 9 körül, az 51-es főúton, és ütközött egy szabályosan közlekedő másik személyautóval. A balesetben az 51 éves solti sofőr a helyszínen életét vesztette, a vétlen autóban utazó család férfi és nő tagja, valamint 3 éves kisfiúk súlyos, 10 éves kislányuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. (da)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 09:11, szerda | Kék hírek

Kamionról lopott okostévéket egy román bűnszervezet

Magyarországon fosztott ki egy Szlovákiából Olaszországba okostévéket szállító kamiont egy öttagú román bűnszervezet, amelynek tagjai ellen most emeltek vádat.