Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. Január 29. 13:32, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Megelőzte, majd leszorította az útról és ütött

Garázdaság miatt felelhet az a férfi, aki megütött egy másik autóst szombaton Kőszeg közelében, miután összevitatkozott vele.

Egy forgalmi szituációból adódó félreértés előzte meg azt az incidenst, amely Kőszeg térségében történt január 27-én. Egy személykocsival közlekedő 32 éves kőszegi férfi a 87-es számú főút és a Csepregi út kereszteződését követően megelőzte, majd megállásra kényszerítette egy Seat sofőrjét. Ezt követően kiszállt a gépkocsiból és szóváltást követően a lehúzott ablakon keresztül arcon ütötte a jármű vezetőjét, majd elhajtott. Munkatársaink Sz. Istvánt Kőszeg belterületén elfogták és előállították. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 17. 13:10, szombat | Belföld

Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosban

Alacsony volt a részvételi arány a ferencvárosi ellenzéki előválasztáson, a választók alig 5 százaléka vett részt rajta - mondta a Századvég vezető elemzője szombaton az M1 aktuális csatornán.

2019. Augusztus 17. 13:06, szombat | Belföld

Geológus: súlyos vízválság fenyegeti a földet

Súlyos vízválság fenyegeti a Földet, népességének negyede már most sem jut elegendő vagy megfelelő minőségű ivóvízhez - hívta fel a figyelmet Juhász Árpád geológus szombaton az M1 aktuális csatornán.

2019. Augusztus 16. 11:50, péntek | Belföld

Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál.

2019. Augusztus 16. 10:59, péntek | Belföld

BKK: tanévkezdéstől ismét a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos

Augusztus 21-étől változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-ától újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os villamos -