Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 28. 06:49, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Megásatta adósai sírját

Megásatta adósai sírját

Épülő családi ház alapjaiba betonoztatta volna három adósát a budapesti férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés előkészülete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Sándor 71 éves budapesti lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014 szeptemberében megbízást adott egy - a gyanúsított élettársánál építési vállalkozóként dolgozó - férfinak arra, hogy egy általa verbuvált csapattal rabolja el három haragosát. A vállalkozónak egy csepeli címre, majd onnan S. Sándor élettársának Budapest XXII. kerületében épülő családi házába kellett volna szállítania a két nőt és a férfit azért, hogy ott holttestüket a nappali szoba alá betonozzák.
A férfi minden apró részletre kiterjedő tervet vázolt fel a vállalkozónak, aki először azt hitte, munkaadója próbatétel elé állítja, hogy tesztelje jellemét. A tanú, amint meggyőződött arról, hogy a 71 éves gyanúsított nem viccel, azonnal értesítette a rendőrséget.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai kihallgatták a férfit, majd közreműködésével egy - a munkaadójával előre megbeszélt - találkozón 2014. szeptember 22-én Budapest XII. kerületi lakásához közel elfogták S. Sándort.
A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2014. szeptember 25-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után