Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Július 26. 15:43, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Még nem késő elindulni a III. Tősfesztiválra

Még nem késő elindulni a III. Tősfesztiválra

A hangulatra és a jó időre ezúttal sem lehetett panasz a III. Tősfeszt július 25-ei első napján.

A hangulatra és a jó időre ezúttal sem lehetett panasz a III. Tősfeszt július 25-ei első napján. A fesztivált a Plain-Rock Egyesület szervezésében idén is a Tősfürdő területén tartják meg, így akinek a zenehallgatás mellett a csobbanáshoz is kedve van, az mindkettőt megteheti.

Az első napon Tátrai Tibor - Magyar Atom számított az fesztivál egyik főzenekarának. Tátrai Tiborért láthatóan sokan aggódtak, hiszen a május végi nyaktörő sérülése ellenére újra színpadra állt. A produkción nem látszott meg, hogy Tátrainak rövid ideig a kezei is le voltak bénulva, csupán a nyakmerevítő viselése emlékeztetett mindenki arra, hogy egy rossz lépés hova vezethet...


A többiekről szót ejtve, fellépett még Pély Barna a B The First nevű bandával, amely csupán 2011-ben alakult és ebben az évben a második lemezét jelentette meg.

A koncert Tátraiékhoz hasonlóan színvonalasra sikerült, csakúgy mint később az Akeláé, mellyel már az éjfél utáni keményebb zenei vonal vette kezdetét.

Ma, július 26-án 17 órától a Láma Dalai várja a fesztiválozókat, őket a teljesség igénye nélkül Ganxsta Zolee és a Kartel, a Don Gatto és még sok más egyéb dolog követi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA