Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2022. Október 13. 09:24, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Még életben a remény!

Még életben a remény!

Bár csak a 3. hely sikeredett az Ózd Ralin, a Vincze-Németh párosnak, pedig győzni szerettek volna, de még maradt remény a bajnoki címre az évadzáró Zemplén Ralin, Vincze pedig az utolsó gyors végéig harcolni érte.

Több teszttel is készültek az ózdi versenyre, sikerült kiküszöbölni egy év eleje óta fennálló hibát is és hatalmas harcban, a győzelmet csak az utolsó gyorsokon elveszítve lettek harmadikak, így semmiképpen nincs ok a csalódásra.

Vincze Ferenc:
„Összességében jól sikerült a verseny, ugyanis előrébb léptünk a kocsi beállítása terén. Sokkal jobban fordult a Skoda a kanyarokban, mint korábban, végre megszűnt az eddig tapasztalt orrtolás. Nagyot csatáztunk a dobogós helyekért, tizedek döntöttek közöttünk sokáig, ám az esti két gyorson nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szerettem volna. A lámpákkal is gond volt, én is bátortalanabb lettem, így végül harmadikok lettünk. Az olyan utakon jól mentünk, amelyek a Zemplén Rallye-n is várnak ránk, ezért optimistán várjuk az utolsó bajnoki megmérettetést. Még megvan az esélyünk a bajnoki címre, így egy pillanatig sem adjuk fel. Amíg a matematika szerint nyerhetünk, addig hiszünk a győzelmünkben. A célban értesültem a tragikus balesetről, szeretnék az elhunyt családjának és barátainak részvétet nyilvánítani”

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nagyon kemény csata volt, le a kalappal mindenki előtt, hogy hiba nélkül lehozták a versenyt. Nincs ok a panaszra, csak a világbajnok és az eddig is gyors, de az ERC csaták után még magabiztosabb Mixiék végeztek előttünk nagyon kis különbséggel. Ferike nagyon szeretne bajnok lenni, erre még van sansz, hiszen a Zemplén Rali 1,5-ös szorzóval zajlik. Engem is lesújtott a verseny végi baleset, részvétem a hozzátartozóknak.

A V&Cs Racing együttműködő partnerei:
Sun&Fun Holidays, Generalkommandó, Hetech Trend Kft., LD Trans Logisztika Kft., Autóflex Kft., Multiprogres B.R. Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Il Pastaio, Last Call Travel, Kapacitás Kft., DATA-M.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:01, kedd | Sport

Kerkez Milos 19. az idei Golden Boy-listán

Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott játékosa a 19. helyen végzett a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgókat értékelő 2023-as Golden Boy-listán.

2023. December 04. 06:00, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - A Mezőkövesdet sem tudta legyőzni a címvédő

A Ferencváros kisebb meglepetésre hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

2023. December 02. 20:46, szombat | Sport

A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok

A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németekkel, valamint a skótokkal és a svájciakkal került azonos csoportba a jövő évi, németországi Európa-bajnokság Hamburgban rendezett szombati sorsolásán.