Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Január 25. 16:07, csütörtök | Helyi
Forrás: aromax.hu

Masszázsolajak használata

Masszázsolajak használata

Minden ember számára jótékony hatással bír a masszázs, hiszen valódi gyógyírként szolgál, hatással van a vérkeringésre, izomlazításra, bőr megújulására, és elősegíti a méregtelenítést is. A lelkünket is élénkíti, nemcsak a testünket. Ma már nem kell óriási összegeket költeni arra, hogy felfrissüljünk ilyen módon. Nem kell mást tennünk, mint beszerezni egy masszázsolajat, kérjük meg közeli hozzátartozónkat, hogy masszírozzon meg minket. Fontos, hogy olyan masszázsolajat válasszunk, amely természetes hozzávalókból készül, adalékanyagmentes, így olyan hatást tudunk elérni, amely nem okoz bőrirritációt.

Télen gyakran előfordul, hogy fáradtnak, levertnek érezzük magunkat. A búskomor hangulat enyhítésére a borsmenta a tökéletes megoldás. A citromolaj vidámmá varázsol, a rozmaring- és fahéj olaj pedig a rossz hangulat ellen valódi gyógyír. Ezek egyvelegével igazi boldogsághormonokat tudunk előcsalni szervezetünkből. Egy kis lazításra mindenkinek szüksége van a dolgos hétköznapok után. A feszült idegállapotot levendulával javíthatjuk, szervezetünk pozitív energiáit csalja elő a mandarin, klementin és citromolaj. Ha esténként nehezen megy az elalvás, vagy a reggeli ébredés, olaj segítségével könnyíthetünk rajta, nem kell mást tennünk, csak elalvás előtt olajjal masszírozzuk át magunkat, ehhez fahéj- és citromolajat használjunk, amely a pihentető alvást segíti elő, ugyanakkor stresszoldó hatásuk is van.
Ezt az Aromax édes hangulat masszázsolajban fedezhetjük fel, ahol mindkét hatóanyag természetes kivonatát megtaláljuk. A narancsbőr megjelenése a nőknél nem alkati kérdés, ugyanúgy jelen van a vékony testalkatú embereknél is. A rendszeres testmozgás is segít, de ha olajjal átmasszírozzuk testünket, szintén tudunk tenni a kialakulása ellen. Ehhez a legjobb választás a makadámdió, grapefruit, jojoba és mandulaolaj lehet, amely a bőr alatti szövetek vérellátásának fokozását, feszesség elősegítésében vannak segítségre. Ha ezt felváltva használjuk a chili-paprika olajjal, gyorsabb és látványosabb hatást érhetünk el vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok