Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2012. Február 21. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: mno.hu / MTI

Máris elárverezik Whitney Houston ruháját

Máris elárverezik Whitney Houston ruháját

Jövő hónapban elárverezik a közelmúltban elhunyt Whitney Houston amerikai énekes-színész egyik bársonyruháját és a Több mint testőr című filmben viselt fülbevalóját – jelentette be a Julien’s aukcióház hétfőn.

Az árverésen további hírességek relikviái is kalapács alá kerülnek, így például Charlie Chaplin sétapálcája, Clark Gable zakója, amelyet az Elfújta a szél című filmben használt és Charlton Heston botja a Tízparancsolatból.

Az aukciós házat vezető Darren Julien elmondta, hogy a celebritások tárgyai igen gyakran akkor válnak igazán értékessé, ha az illető távozik az élők sorából. „Ez bizonyítja, hogy ezek a tárgyak befektetésre valók. Úgy kell vásárolni és eladni őket, mint a tőzsdén. Jó időben kell megvenni, és jókor kell eladni, így növelik az értéküket” – magyarázta.

Arra a kérdésre, vajon nem túl korai-e Whitney Houston halála után az árverés, Julien azt válaszolta, hogy ez inkább „tisztelgés az életműve előtt”. „Ha elrejtenénk ezeket a tárgyakat a világ szeme elől amiatt érzett félelmünkben, hogy hátha megsértünk valakit, azzal nem nyerne senki. Holmija a halálával immár történelem, múzeumban lenne a helye. Olyan életet élt, és olyan volt a pályafutása, amilyen senkinek a világon” – tette hozzá.

Az énekes földig érő fekete bársonyruhájának kikiáltási ára ezer dollár, de nyilvánvalóan sokkal többért fog elkelni, hasonlóképpen a Több mint testőr fülbevalójához, amelyet hatszáz dollárra áraztak be.

mno / MTI

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek