Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 29. 12:35, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Marihuána termesztésére használta hétvégi házát

Marihuána termesztésére használta hétvégi házát

Elfogtak egy 46 éves férfit a rendőrök, aki a hétvégi házának pincéjében kialakított rejtekhelyen termesztett kábítószergyanús növényeket Győrság-Halomalján.

A rendőrök szombaton 17 óra 35 perckor egy Győrság-Halomalján található hétvégi házat ellenőriztek, mivel felmerült a gyanú, hogy az ingatlan tulajdonosa kábítószergyanús növényt termeszt. A nyomozók a ház átvizsgálásakor, a pincében kialakított rejtekhelyen 37 tő, valamint a padláson további 15 tő kábítószergyanús növényt, 146 gramm száraz növényi származékot és a termesztéshez szükséges eszközöket találtak, amiket lefoglaltak.

A ház tulajdonosát – egy 46 éves férfit – a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányságon a férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.