Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2017. Február 23. 05:01, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Márciusban folytatódik a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának kihallgatása

Márciusban folytatódik a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának kihallgatása

Március 8-án folytatódik a tavaly szeptemberi, Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. László kihallgatása - mondta a férfi ügyvédje szerdán az MTI-nek.

Brunner Tamás telefonon azt közölte, szerdán is kihallgatták védencét, az általa az elmúlt napokban elmondottakat az ügyészség ellenőrizni fogja, majd március 8-án folytatják a kihallgatást.

Az ügyvéd hozzátette, P. László a kihallgatások során elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe, így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken.

Brunner Tamás azt mondta: az indítékra egyelőre nincs válasz. További részletekre nem tért ki.

A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen, a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el. P. László előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a Budai Központi Kerületi Bíróság április 21-éig.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 10:47, vasárnap | Belföld

Halálos vonatbaleset történt a fővárosban

Halálra gázolt egy embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra tartó sebesvonat Kőbányán, a Kőér utcai vasúti átjárónál - közölte a Mávinform az MTI-vel.

2022. Január 16. 08:05, vasárnap | Belföld

Telitalálat volt az ötöslottón, ezek a nyerőszámok

Telitalálatot ért el az ötöslottón egy szerencsés játékos az idei második játékhéten, a nyeremény összege 22 hét halmozódás után 3,34 milliárd forint - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az MTI-t szombaton.

2022. Január 16. 07:00, vasárnap | Belföld

Pénzért hamis védettségi igazolványt intéztek az ápolók

Vesztegetés elfogadása, védettségi igazolással való visszaélés, valamint kábítószer birtoklás vétsége miatt folyamatban lévő ügyben indítványozta két elkövető letartóztatásának meghosszabbítását az ügyészség.

2022. Január 16. 06:00, vasárnap | Belföld

Hónapokig árulta a drogot míg lebukott

A 38 éves férfi több hónapon át árulta a drogot a vevőknek. A baranyai rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.