Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2015. Április 23. 15:55, csütörtök | Helyi
Forrás: HVG

Marad a 20 fok körüli meleg a hétvégén is

Marad a 20 fok körüli meleg a hétvégén is

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint pénteken rövidebb-hosszabb időre mindenütt kisüthet a nap.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint pénteken rövidebb-hosszabb időre mindenütt kisüthet a nap.

A Tiszántúlon csak elvétve, másutt azonban szórványosan várható zápor, zivatar. A szél időnként megélénkülhet, Borsodban átmenetileg erős széllökések is lehetnek, a zivatarokat pedig viharos széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10 fok között valószínű, a Dunántúlon lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton többórás napsütés várható. Főként az Alföldön alakulhat ki helyenként zápor. Néhol megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 5-10, a maximumhőmérséklet 19-25 fok között alakul.

Vasárnap a déli óráktól elszórtan valószínű zápor, néhol zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 25. 08:46, vasárnap | Helyi

Jókedvű sokadalom gyűlt össze a Malom alatt

Szeptember 24-én (szombaton) délután ismét megrendezésre került a Kiskun Múzeum udvarán a Malom alatti sokadalom elnevezésű, régmúlt idők hagyományait népszerűsítő családi program.

2022. Szeptember 24. 20:34, szombat | Helyi

Két autó ütközött az 5-ös főúton

A tűzoltók Városföld térségében, a Kiskunfélegyháza felé vezető szakaszon végzik a mentést.

2022. Szeptember 24. 08:45, szombat | Helyi

Hatvan éve nem ragyogott ilyen fényességgel a Jupiter

A Jupiter Nap körüli keringésének legfényesebb szembenállásába kerül szeptember 26-án. Az óriásbolygó 1963 óta most a legfényesebb, legközelebb tizenkét év múlva lesz hasonló a helyzet.

2022. Szeptember 23. 11:32, péntek | Helyi

Gólyaavatót tartottak a Mezgében

Mint ahogy minden évben, idén is át kellett esniük a „tűzkeresztségen” a Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium elsős diákjainak.