Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 11. 13:27, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Már online is frissíthetik adataikat az orvosok

Már online is frissíthetik adataikat az orvosok

November 7-étől elektronikus úton is kitölthetik és ellenőrizhetik az egészségügyi dolgozók a működési nyilvántartásban szereplő adataikat, hogy azok naprakészek, teljes körűek és helyesek legyenek - közölte az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) MTI-vel.

Mint írták, az egészségügyi humánerőforrás monitoring projekt keretében a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézettel együttműködve adatfrissítési kampányt szerveznek, amelynek célja, hogy minden egészségügyi dolgozó megújíthassa a működési nyilvántartásban szereplő adatait.
Az EEKH felhívja a figyelmet, hogy az egészségügyi dolgozók jogszabályban előírt kötelezettsége a működési nyilvántartásban szereplő adatok változásának bejelentése, amelyet 30 napon belül kell a hivatalhoz eljuttatni. Ezen kötelezettség teljesítését szeretnék az adatfrissítési kampány megszervezésével elősegíteni.
A hivatal által létrehozott webes felületen minden egészségügyi dolgozó a rendszerbe való biztonságos belépést követően ellenőrizheti a nyilvántartásban található saját adatait, valamint jelezheti a EEKH felé, ha hiányosságot, eltérést észlelt.
A link http://validalas.eekh.hu címen érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.