Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2017. Január 04. 16:57, szerda | Helyi
Forrás: KEOL

Már lehet jelentkezni az ingyenes vízvizsgálatokra

Már lehet jelentkezni az ingyenes vízvizsgálatokra

Lehetőség nyílik az ásott és fúrt kutak vízminőségének ingyenes elemzésére.

Tavaly 60 tanyai kút vizének vizsgálatára nyert támogatást a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Földművelésügyi Minisztérium Tanyafejlesztési Programjának keretében. Mivel az igények az adott lehetőségeken jóval túlmutattak, önkormányzatunk ismét pályázatot nyújtott be, mely elfogadásra került.

Ennek köszönhetően ezúttal is lehetőség nyílik az ásott és fúrt kutak vízminőségének ingyenes elemzésére. A pályázat előírásai alapján a vizsgálatban megyénkből összesen 30 tanya vehet részt. A tanyák kiválasztása önkéntes jelentkezést követően, azok beérkezésének sorrendjében történik. Az elbírálás során előnyben részesülnek azok, akik jelentkeztek, de az előző pályázat során kimaradtak.

Jelentkezési határidő: 2017. január 20.

További információ és jelentkezési lap kapható: a települési önkormányzatok hivatalaiban vagy Mayer Andreánál az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: 30/953-6208

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.