Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. December 07. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Hir24

Már komolyabb mínuszok is jöhetnek

Már komolyabb mínuszok is jöhetnek

Úgy tűnik, csak kedden süt majd ki a nap, és a hét második felében már akár mínusz 6 fok is lehet.

Úgy tűnik, csak kedden süt majd ki a nap, és a hét második felében már akár mínusz 6 fok is lehet.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, napközben főként délen és keleten várható eső, Északi-középhegységben havas eső is lehet. Az északnyugati szél a Dunántúlon többfelé megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Kedden északnyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, kisüt a nap, számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél - a középső területek kivételével - többfelé megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Szerdán a többórás napsütés mellet kevés lesz a felhő, estefelé lehet nyugaton fátyolfelhős az ég. Csapadék nem valószínű. A többfelé élénk, északnyugaton helyenként erős északnyugati szél délutánra mérséklődik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul.

Csütörtökön nyugatról felhők vonulnak kelet felé, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Északnyugaton lehet estefelé kisebb eső. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul.

Pénteken változóan felhős, főként reggel foltokban ködös idő várható, csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, északnyugaton néhol megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős idő várható, legfeljebb néhol lehet kisebb eső. A déli, délnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.