Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Június 27. 12:12, szombat | Helyi
Forrás: Gulyás Zsuzsanna

Már fő a bográcsban a halászlé!

Már fő a bográcsban a halászlé!

Ma mindenki nyer, aki részt vesz a II. Halászléfőző Versenyen Kiskunfélegyházán a Bajcsy Zsilinszky utca végén.

Ha díjat nem is, de egy csodálatos hétvégi programot biztosan, hiszen a szikrázó napsütés mellett fergeteges a hangulat a rendezvényen.

Somogyi Gábor, a főzőverseny szervezője egy évvel ezelőtt barátjával próbálta először újraéleszteni azt a hagyományt Kiskunfélegyházán, hogy a főzni szeretők egy nyári napon összegyűljenek barátaikkal és egy ízletes halászlevet készítsenek. Az első Halászléfőző Versenyen 12 csapat vett részt, idén ez a szám már 14 csapatra emelkedett. A résztvevők bármilyen halászlét készíthetnek, csak egy a lényeg, hogy elkészüljön a délutáni zsűrizésig – mondta el Somogyi Gábor. Azt, hogy melyik étel lett a legfinomabb helyi szakmai zsűri dönt el. A legjobban főzőket délután 5 órakor díjazzák.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok