Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Május 21. 08:42, szerda | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Már csak 2 nap a Military Fesztiválig!

Már csak 2 nap a Military Fesztiválig!

Pénteken kezdődik a háromnapos Military Fesztivál a közel 100 ha-os Biczó birtokon.

Pénteken kezdődik a háromnapos Military Fesztivál a közel 100 ha-os Biczó birtokon (Kecskeméttől 26 km-re).
A lassan két éve szerveződő fesztivál hétvégéjén három jelentős esemény megünneplésére kerül sor a nagyközönség részvételével.
A pénteki nyitónapon kerül sor a játékos besorozásra, ami nem is lesz annyira játékos.

Ezt követően fergeteges katonai hétvége következik azoknak, akik aktív részesei szeretnének lenni a Hősök Napját, a Magyar Honvédelem Napját és a Nemzetközi Gyermeknapot ünneplő közönségnek.
Ennek megfelelően a Biczó Birtokon egymással párhuzamosan fognak zajlani a programok a hétvége során. A „besorozott” állománynak a „rendes” hadikiképzése mellett a három napos Military gyermeknap és a nappali programokat követő hajnalig tartó éjszakai zenei programok tehetik felejthetetlenné a fesztivált – tudtuk meg Kovács Imre fő szervezőtől.

Az interjúban kihangsúlyozta, hogy a hétvégén az időjósok szerint kiváló májusi időjárásra van kilátás, így péntek délután 15 órától nyíló fesztiválra „megtelt” tábla kihelyezéséig mindenkit várnak szeretettel. Végül arra kér mindenkit, hogy folyamatosan nézzenek rá a www.hmfest.hu oldalra ill. a https://www.facebook.com/hmfest.hu oldalukra, ahol a fesztivállal kapcsolatban a legfrissebb információk szerepelnek, illetve ahol a teljes programarzenál közül a gyerekektől a hadi veteránokig mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző programokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA