Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 16. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Már biztos: Jennifer Aniston megint férjhez megy

Már biztos: Jennifer Aniston megint férjhez megy

Néhány héttel ezelőtt még csak a tervről, most már konkrét tényekről is hallani: Jennifer Aniston Háladás környéként mondaná ki a boldogító igent.

 A negyvenes éveiben járó színésznő alig négy hónapja van együtt színész kollégájával, de máris úgy érzi, Justin Theroux számára az igazi. Így néhány héttel ezelőtt elkezdték az esküvőt szervezni. Nemrégiben a helyszínt is megtalálták, a mesés mexikói tengerpart, Cabo San Lucas mellett tették le végül voksukat. Az időpontot is belőtték, terveik szerint Hálaadás környékén tartanák a menyegzőt.

Aniston előző férjével, Brad Pittel fényűző lagzit tartottak, most azonban csak szűk körű ceremóniát tervez. Kizárólag a legközelebbi barátait hívná meg. Így a Jóbarátok sorozatbeli kollégáját, Courteney Coxot, Sheryl Crowt, valamint az ex-Pókembert, Tobey Maguire-t.

STOP

Címkék: jennifer aniston

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára