Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Május 20. 18:29, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Már biztos ezüstérmes a KHTK-Grand Poker Club

Már biztos ezüstérmes a KHTK-Grand Poker Club

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában Kiskunhalason vendégszerepelt a KHTK csapata

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában Kiskunhalason vendégszerepelt a KHTK csapata. Az egykor szebb eredményeket felmutató hazai csapat és az élmezőnyben lévő vendégek összecsapásán nem volt tolongás a nézőtéren. Sok vendégszurkoló érkezett Kiskunhalasra.

Kiskunhalas FC – KHTK-Grand Poker Club 0 – 4 (0-0)

Kiskunhalas, 100 néző. 2013. 05. l9- vasárnap 17: 00

Játékvezető: Polyák Attila
Asszisztensek: Hagymási Attila, Szabó Gábor

Kiskunhalas FC: Gerner – Sejben, Szabó, Sőregi, Tóth T., Farkas A., Farkas T., Csányi (Hugyecz), Erdélyi, Hegyesi (Tóth Zs.), Zelei.
Vezetőedző: Kis Péter.

KHTK: Oroszi – Ábel, Nemes, Kelemen (Forgó), Cseh (Nagy V.) – Ujváry (Fricska), Némedi – Ormándi, Bakos (Valkovics), Koncz – Zs. Juhász (Kádár).
Vezetőedző: Némedi Norbert
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Nagy V. (2), Koncz, Kádár.
Sárga lap: Tóth T., Sejben, Szabó illetve Ormándi, Koncz
Kiemelkedő teljesítmény: Sejben, Sőregi illetve Nagy V., Ábel, Nemes, Koncz

A mérkőzés első percétől a hazai csapat teljesen visszaállt, lezárta a területeket, így kevés lehetőség volt a vendégek előtt. A hazaiak előtt kétszer volt lehetőség gólszerzésre, de a kapu előtt pontatlanok voltak. A vendégek előtt is volt helyzet, távoli lövések és szögletek jelezték fölényüket, de az első játékrészben egyik félnek sem sikerült betalálni.

A második félidőben változott a játék. A vendégek kettős cserével változtattak és színesebb lett a játékuk. A hazaiak az 59. percig állták a rohamokat, ekkor Valkovics kapott jó indítást a jobb oldalon, kapu elé ívelt beadását Némedi visszafejelte az érkező Nagy V.-nak, aki megelőzte védőjét és 7 m-ről a hálóba talált, 0-1.
A nagyon lelkes fiatal hazaiakat megfogta a vendégek vezetése, akik a 69. percben növelték előnyüket. Egy szögletrúgást a hazai védők mentettek, de a labda Ábel elé került, aki pontosan beadott és Nagy V. a hosszú sarokba fejelt és megszerezte önmaga és csapata második találatát, 0-2.
Kombinatív játékban ekkor már többet nyújtott a félegyházi együttes és a 84. percben ismét gólnak örülhetett. Valkovics jobboldali beadását Koncz fejelte a kapuba, 0-3.
A mérkőzés hajrája tartogatott még eseményt, hiszen a 90. percben Koncz szögletét Kádár néhány lépésről a jobb alsóba helyezte, 0-4.

A mai mérkőzésről elmondható, hogy két ellentétes félidőt láthatott a publikum. Az első félidőben jól tartotta magát a hazai csapat, de a második részben a rutinosabb játékosokból álló vendégek akarata érvényesült és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet szereztek.

Kis Péter (Kiskunhalas FC): Az első félidőben zártak voltunk, odafigyeltünk, nem hagytunk területet ellenfelünknek. Két lehetőségünk is volt gólszerzésre. A második félidőben összeestünk és kijött a vendégcsapat mezőnyfölénye.
Némedi Norbert (KHTK): Nehéz mérkőzés volt, kifejezetten jól játszott a Kiskunhalas az első félidőben. A szünetben rendeztük sorainkat, a végére sima mérkőzés lett. Ma a szerencse is a mi oldalunkon volt. A bajnokságból két mérkőzés van még, melyeket meg kell nyernünk és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

U-19-es mérkőzés eredménye:
Kiskunhalas FC – KHTK-Grand Poker Club 2-0 (1-0)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.