Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Május 05. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Májusi kánikula: 31 fok is lehet ma

Májusi kánikula: 31 fok is lehet ma

Változékony lesz a keddi időjárás, Zalában erős szél is fújhat, nem mindenhol süt ki a nap, viszont igazi nyári meleg várható, 26-31 fokkal.

Változékony lesz a keddi időjárás, Zalában erős szél is fújhat, nem mindenhol süt ki a nap, viszont igazi nyári meleg várható, 26-31 fokkal.

Kedden az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben kora reggelre helyenként erősen párássá válik a levegő. Napközben a Dunántúlon és a Duna-Tisza közének nyugati, délnyugati részén jobbára napos, száraz idő várható, vékony fátyolfelhőkkel, legfeljebb kevés gomolyfelhővel; másutt az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés mellett kevesebb napsütés valószínű, és helyenként záporeső, északkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat.

Hajnaltól fokozatosan megélénkül a déli, délnyugati szél, Zalában erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9, 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 26 és 31 fok között valószínű, de az Északi-középhegységben és a Nyírségben nagyobb területen ennél kissé hűvösebb valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.